+421 2 322 123 11  info@ardaco.com Pon-Pia: 09:00-11:00 / 13:00-15:00

Blog

Články, čo povedia viac

Image

Právna validita vzdialeného podpisovania

Stretávame sa s názorom, že podpisovanie na diaľku je akási "šedá zóna". Zároveň registrujeme pokusy tento názor cielene a opakovane šíriť smerom k verejnej správe, komerčnému sektoru a dokonca k odbornej verejnosti.

Čítať viac...

Image

Výhody podpisovania mobilom

Stále váhate, či prejsť na mobilné podpisovanie? V tomto článku uvádzame základné výhody, ktoré prináša podpisovanie mobilom.

Čítať viac...

Image

Buďte s nami o krok vpred s QSign 6

Smartfónom zaplatíte v obchode, na diaľku zapnete zavlažovanie v záhrade, či skontrolujete domácu bezpečnostnú kameru. Vedeli ste však, že cez mobilný telefón si môžete uľahčiť život a ušetriť čas aj pri používaní elektronických služieb?

Čítať viac...

Image

Zákonnosť digitálneho podpisu - elektronické a digitálne podpisy vo svete

Celý svet sa čoraz viac digitalizuje, stáva sa prepojenejším a digitálne podpisy s touto vlnou držia krok. Firmy z rôznych krajín navzájom spolupracujú a digitálne podpisy im umožňujú podpisovať zmluvy a objednávky aj na diaľku. Aké zákony však platia pre digitálne podpisy? Sú vo všetkých krajinách rovnaké, alebo načo si treba dať pozor?

Čítať viac...

Image

Kvalifikovaný elektronický podpis a digitálny podpis. Aký je medzi nimi rozdiel?

Určite ste sa už stretli s výrazom elektronický podpis a jeho rôznymi obmenami ako sú kvalifikovaný podpis, digitálny či zaručený elektronický podpis. Na prvý pohľad sú to všetko podobné výrazy. Viete však, aký je medzi nimi rozdiel a kedy sa ktorý využíva?

Čítať viac...

Image

Prevod dokumentov do elektronickej podoby nám nerobí problém

Spoločnosť Ardaco je lídrom v komunikačnej a informačnej bezpečnosti. Počas svojho pôsobenia na trhu sa jej podarilo vyvinúť nové technológie, medzi ktoré patrí aj aplikácia pre kvalifikovaný elektronický podpis QSign™, ktorú môžete mať vždy po ruke v podobe mobilnej aplikácie.

Čítať viac...

Image

Automatizované spracovanie dokumentov nebolo nikdy jednoduchšie

Kopia sa vám v schránke prichádzajúce dokumenty? Chcete automaticky prijímať a odosielať dokumenty s elektronickým podpisom a netráviť čas overovaním? Máme pre vás riešenie. Modul automatizovaného spracovania od spoločnosti Ardaco.

Čítať viac...

Image

Našli sme jednoduchší spôsob podpisovania dokumentov

Rýchlo, jednoducho a bezpečne. Takto by sa dala opísať služba mobilného podpisovania dokumentov od QSign. Ak vaša práca zahŕňa podpisovanie veľkého množstva dokumentov, vieme vám do každodenných povinností priniesť pohodlie a ušetriť peniaze.

Čítať viac...

Image

Elektronický podpis bez čítačky priamo vo vašom mobile!

Koniec komplikovaným procesom s elektronickým podpisom. Užívateľský príjemné prostredie, rýchlosť a predovšetkým 100% bezpečnosť. S novou a jedinou mobilnou aplikáciou svojho druhu QSign budete mať svoj kvalifikovaný elektronicky podpis na dosah ruky – vo vašom mobilnom telefóne.

Čítať viac...

Image

Používanie mobilnej aplikácie

Mobilná aplikácia slúži na podpisovanie dokumentov kvalifikovaným elektronickým podpisom priamo v mobilnom zariadení, alebo na autorizáciu podpisovania dokumentov podpisovaných v desktopovej aplikácii QSign.

Čítať viac...

Image

Vydanie certifikátu na podpisovanie v QSign Mobile

Tento návod Vás prevedie celým postupom vydania kvalifikovaného certifikátu, ktorý je potrebný na zriadenie kvalifikovaného podpisu.

Čítať viac...

Image

Vytvorenie účtu v QSign Mobile

Vytvorte si účet a prepojte s ním svoje mobilné zariadenie. Na vytvorenie účtu je potrebné zaregistrovať iba Vašu emailovú adresu a nastaviť prístupové heslo.

Čítať viac...