+421 2 322 123 11  info@ardaco.com Pon-Pia: 09:00-11:00 / 13:00-15:00

Automatizované spracovanie dokumentov nebolo nikdy jednoduchšie

Kopia sa vám v schránke prichádzajúce dokumenty? Chcete automaticky prijímať a odosielať dokumenty s elektronickým podpisom a netráviť čas overovaním? Máme pre vás riešenie. Modul automatizovaného spracovania od spoločnosti Ardaco.

Služby QSign od spoločnosti Ardaco zahŕňajú veľké množstvo produktov a riešení, ktoré dosahujú vysoké štandardy v oblasti elektronických podpisov. Tieto riešenia sú plne v súlade s legislatívou Slovenska a EÚ. Jedným z takýchto riešení je aj Automatizované spracovanie, ktoré by sme vám chceli priblížiť.

Automatizované spracovanie

Automatizované spracovanie zahŕňa automatizovaný príjem, spracovanie a odosielanie elektronických dokumentov. Hlavným využitím tejto služby je, že môžete automatizovane prijímať a odosielať správy orgánom verejnej moci a právnickým osobám. Stačí, ak sa pomocou našej služby pripojíte na elektronickú schránku Slovensko.sk alebo vašu mailovú stránku.

Image

Automatické podpisovanie dokumentov

Ďalšou možnosťou, ktorú ponúka spoločnosť Ardaco, je automatické podpisovanie dokumentov kvalifikovanou elektronickou pečaťou a tiež overenie elektronických podpisov na dokumentoch, ktoré boli prijaté do vašej schránky.

Kvalifikovaný elektronický podpis

Kvalifikovaný elektronický podpis od spoločnosti Ardaco je bezpečný a rýchly spôsob ako podpisovať vaše dokumenty elektronicky bez potreby čipovej karty. Stačí vám aplikácia QSign v mobile a svoj elektronický podpis môžete používať kdekoľvek. Kvalifikovaný elektronický podpis je rovnocenný s klasickým podpisom perom na papier. Naša aplikácia Vám umožní podpísať jednoduchým a rýchlym spôsobom aj väčšiu skupinu dokumentov bez opakovaného zadávania PINu.

Zaujalo vás automatizované spracovanie? Chceli by ste zautomatizovať všetky procesy vo vašom informačnom systéme alebo mailovej schránke? Neváhajte nás kontaktovať a my vám bližšie priblížime službu QSign a všetky možnosti ako ju môžete využívať.